Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ПРОКУРОРСЬКО-СЛІДЧИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКІ МАЮТЬ БАЖАННЯ БУТИ ОБРАНИМИ ДЕЛЕГАТАМИ НА ПОЗАЧЕРГОВУ ВСЕУКРАЇНСЬКУ КОНФЕРЕНЦІЮ ПРОКУРОРІВ

До 22 жовтня 2018 року проводиться прийом документів від прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Запорізької області, які бажають бути обраними 31 жовтня на зборах прокурорів прокуратури Запорізької області делегатами на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорсько-слідчий працівник прокуратури Запорізької області, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.
 
Перелік документів для кандидатів у делегати:
- заява;
- інформаційна довідка.
 
Прийом документів проводитиметься організаційним комітетом з питань забезпечення проведення зборів прокурорів прокуратури області (кабінет № 31 прокуратури області) з 9.00 до 18.00 години (у робочі дні).
 
У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 22 жовтня 2018 року не здійснюватиметься.
 
 
Організаційний комітет з питань забезпечення
проведення зборів прокурорів прокуратури області
 

кількість переглядів: 231