Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2024 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за січень 2024 року
 
 
Упродовж січня 2024 року до органів обласної прокуратури надійшло 11 запитів на отримання публічної інформації, з яких 7 задоволено, у 1 надано роз'яснення, 1 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 3 (усі щодо надання статистичної інформації), кадрових - 1 та інших питань - 3.
 
На початок лютого 2024 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебувало 2 запити про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 2 місяців 2024 року
 
 
Упродовж 2 місяців 2024 року до органів обласної прокуратури надійшло 18 запитів на отримання публічної інформації, з яких 13 задоволено, у 1 відмовлено у задоволенні, у 1 надано роз'яснення, 2 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 5 (з них 4 - щодо надання статистичної інформації), з кадрових - 4 та інших питань - 5.
 
На початок березня 2024 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 1 кварталу 2024 року
 
 
Упродовж 3 місяців 2024 року до органів обласної прокуратури надійшло 23 запити на отримання публічної інформації, з яких 17 задоволено, у 1 відмовлено у задоволенні, у 2 надано роз'яснення, 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 1, представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 6 (з них 4 - щодо надання статистичної інформації), з кадрових - 4 та інших питань - 8.
 
На початок квітня 2024 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.

кількість переглядів: 46