Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2022 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж січня 2022 року
 
  
Упродовж січня 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації, з яких 4 задоволено, 1 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались організаційно-розпорядчої діяльності - 2 та інших питань - 2.
 
На початок лютого 2022 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж лютого 2022 року
 
  
Упродовж лютого 2022 року органами обласної прокуратури розглянуто 7 запитів на отримання публічної інформації, з яких 5 задоволено, у 2 надано роз'яснення. Крім того, 2 запита спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 2, організаційно-розпорядчої діяльності - 1 та інших питань - 4.
 
На початок березня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж І кварталу 2022 року
 
  
Упродовж І кварталу 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 14 запитів на отримання публічної інформації, з яких 9 задоволено, у 2 надано роз'яснення та 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 2, організаційно-розпорядчої діяльності - 3 (у т.ч. 2 щодо надання статистичної інформації) та інших питань - 6.
 
На початок квітня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 4 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 4 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 14 запитів на отримання публічної інформації, з яких 9 задоволено, у 2 надано роз'яснення та 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 2, організаційно-розпорядчої діяльності - 3 (у т.ч. 2 щодо надання статистичної інформації) та інших питань - 6.
 
На початок травня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 5 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 5 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 17 запитів на отримання публічної інформації, з яких 11 задоволено, у 3 надано роз'яснення та 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 4, організаційно-розпорядчої діяльності - 3 (у т.ч. надання статистичної інформації - 2), з кадрових питань - 1 та інших питань - 6.
 
На початок червня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 6 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 6 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 17 запитів на отримання публічної інформації, з яких 11 задоволено, у 3 надано роз'яснення та 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 4, організаційно-розпорядчої діяльності - 3 (у т.ч. надання статистичної інформації - 2), з кадрових питань - 1 та інших питань - 6.
 
На початок липня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 7 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 7 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 21 запит на отримання публічної інформації, з яких 11 задоволено, у 7 надано роз'яснення та 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування, представництва інтересів держави в суді, організаційно-розпорядчої діяльності, кадрових та інших питань.
 
На початок серпня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 8 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 8 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 28 запитів на отримання публічної інформації, з яких 13 задоволено, у 9 надано роз'яснення та 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування, представництва інтересів держави в суді, організаційно-розпорядчої діяльності, кадрових та інших питань.
 
На початок вересня 2022 року в органах обласної прокуратури перебувало 3 запити про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 9 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 9 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 29 запитів на отримання публічної інформації, з яких 14 задоволено, у 12 надано роз'яснення та 3 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 5, представництва інтересів держави в суді - 3, організаційно-розпорядчої діяльності - 3, кадрових - 3 та інших питань - 12.
 
На початок жовтня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 10 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 10 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 32 запити на отримання публічної інформації, з яких 14 задоволено, у 14 надано роз'яснення та 4 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 5, представництва інтересів держави в суді - 3, організаційно-розпорядчої діяльності - 4 (у тому числі 2 щодо надання статистичної інформації), кадрових - 4 та інших питань - 12.
 
На початок листопада 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 11 місяців 2022 року
 
  
Упродовж 11 місяців 2022 року до органів обласної прокуратури надійшло 36 запитів на отримання публічної інформації, з яких 16 задоволено, у 16 надано роз'яснення та 4 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 7, підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, представництва інтересів держави в суді - 3, організаційно-розпорядчої діяльності - 4 (у тому числі 2 щодо надання статистичної інформації), кадрових - 5 та інших питань - 12.
 
На початок грудня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 2022 року
 
  
Упродовж 2022 року до органів обласної прокуратури надійшлов 41 запит на отримання публічної інформації, з яких 21 задоволено, у 16 надано роз'яснення, 4 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 9, підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, представництва інтересів держави в суді - 3, організаційно-розпорядчої діяльності - 4 (у тому числі 2 щодо надання статистичної інформації), кадрових - 8 та інших питань - 12.
 
На початок січня 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.

кількість переглядів: 314