Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2021 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж січня 2021 року
  
Упродовж січня 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 7 запитів на отримання публічної інформації, ще 2 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 2 та організаційно-розпорядчої діяльності - 3.
З розглянутих запитів на інформацію 5 задоволено та ще на 2 надано роз’яснення.
На початок лютого 2021 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж лютого 2021 року
  
Упродовж лютого 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 10 запитів на отримання публічної інформації.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: підтримання державного обвинувачення в суді - 1, з кадрових питань - 2, з інших питань - 7.
З розглянутих запитів на інформацію 8 задоволено та ще на 2 надано роз’яснення.
На початок березня 2021 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж І кварталу 2021 року
  
Упродовж першого кварталу 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 30 запитів на отримання публічної інформації, ще 2 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 5, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 4, кадрових - 4, з інших питань - 16.
З розглянутих запитів на інформацію 20 задоволено та ще на 10 надано роз’яснення.
На початок квітня 2021 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебували 2 запити про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж квітня 2021 року
  
Упродовж квітня 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 23 запита на отримання публічної інформації, ще 2 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 3, з кадрових питань - 7, з інших питань - 13.
З розглянутих запитів на інформацію 19 задоволено та ще на 4 надано роз’яснення.
На початок травня 2021 року в органах обласної прокуратури на розгляді не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж травня 2021 року
  
Упродовж травня 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 5 запитів на отримання публічної інформації, ще 3 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 1, з кадрових питань - 2, з інших питань - 2.
З розглянутих запитів на інформацію 3 задоволено та ще на 2 надано роз’яснення.
На початок червня 2021 року в органах обласної прокуратури на розгляді не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж І півріччя 2021 року
  
Упродовж першого півріччя 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 63 запити на отримання публічної інформації, ще 10 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 10, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 4, кадрових - 14, з інших питань - 34.
З розглянутих запитів на інформацію 44 задоволено та ще на 19 надано роз’яснення.
На початок липня 2021 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 7 місяців 2021 року
  
Упродовж 7 місяців 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 67 запитів на отримання публічної інформації, ще 10 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 11, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 4, кадрових - 14, з інших питань - 37.
З розглянутих запитів на інформацію 47 задоволено та ще на 20 надано роз’яснення.
На початок серпня 2021 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 8 місяців 2021 року
  
Упродовж 8 місяців 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 82 запитів на отримання публічної інформації, ще 10 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 13, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 4, кадрових - 16, представництва - 1, з інших питань - 47.
З розглянутих запитів на інформацію 59 задоволено та ще на 23 надано роз’яснення.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 9 місяців 2021 року
  
Упродовж 9 місяців 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 86 запитів на отримання публічної інформації, ще 10 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 12, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 4, кадрових - 16, представництва - 2, з інших питань - 51.
З розглянутих запитів на інформацію 64 задоволено та ще на 22 надано роз’яснення.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 10 місяців 2021 року
  
Упродовж 10 місяців 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 93 запитів на отримання публічної інформації, ще 16 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства - 12, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 4, кадрових - 16, представництва - 2, з інших питань - 58.
З розглянутих запитів на інформацію 71 задоволено та ще на 22 надано роз’яснення.
На початок листопада 2021 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебували 2 запити про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 11 місяців 2021 року
  
Упродовж 11 місяців 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 100 запитів на отримання публічної інформації, ще 16 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового слідства, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді, організаційно-розпорядчої діяльності, кадрових, представництва та інших питань.
З розглянутих запитів на інформацію 76 задоволено та ще на 24 надано роз’яснення.
На початок грудня 2021 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебувало 3 запити про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 2021 року
  
Упродовж 2021 року органами обласної прокуратури розглянуто 111 запитів на отримання публічної інформації, ще 17 спрямовано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались досудового слідства, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді, представництва інтересів держави в суді, організаційно-розпорядчої діяльності, кадрових та інших питань.
З розглянутих запитів на інформацію 85 задоволено та ще на 26 надано роз’яснення.
На початок січня 2022 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.

кількість переглядів: 435