Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2019 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом січня 2019 року
  
Упродовж січня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 2 запити на інформацію.
Вказані запити на інформацію стосувались питань досудового розслідування.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 1 та надано роз’яснення також на 1 запит.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом лютого 2019 року
  
Упродовж лютого 2019 року органами прокуратури області розглянуто 8 запитів на інформацію та 3 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 2 та з інших питань - 6.
З розглянутих запитів на інформацію 6 задоволено з наданням відповідної інформації, по 2 надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом березня 2019 року
  
Упродовж березня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 8 запитів на інформацію та 2 скеровано за належністю іншим розпорядникам.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: з питань досудового розслідування - 5 та з інших питань - 3.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації 7 запитів та по 1 запиту надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом квітня 2019 року
  
Упродовж квітня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 23 запити на інформацію та 6 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: з питань досудового розслідування - 15, підтримання державного обвинувачення у суді - 4, представництва інтересів громадян та держави у суді - 1 та з інших питань - 3.
З розглянутих запитів на інформацію 14 задоволено з наданням відповідної інформації, на 7 надано роз'яснення та у 2 випадках відмовлено в наданні інформації.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом травня 2019 року
  
Упродовж травня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 17 запитів на інформацію та 5 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: з питань досудового розслідування - 7, підтримання державного обвинувачення у суді - 1, представництва інтересів громадян та держави у суді - 1, з кадрових питань - 2, про надання статистичної інформації - 1  та з інших питань - 5.
З розглянутих запитів на інформацію 11 задоволено з наданням відповідної інформації, на 3 надано роз'яснення та у 3 випадках відмовлено в наданні інформації.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом червня 2019 року
  
Упродовж червня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 21 запитів на інформацію та 7 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 9, з кадрових питань - 4, про надання статистичної інформації - 1  та з інших питань - 7.
З розглянутих запитів на інформацію 10 задоволено з наданням відповідної інформації, на 7 надано роз'яснення та у 4 випадках відмовлено в наданні інформації.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом липня 2019 року
  
Упродовж липня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 8 запитів на інформацію та 3 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 3, про надання статистичної інформації - 2  та з інших питань - 3.
З розглянутих запитів на інформацію 6 задоволено з наданням відповідної інформації та на 2 надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом серпня 2019 року
  
Упродовж серпня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 13 запитів на інформацію та 7 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 7, з кадрових питань - 3, про надання статистичної інформації - 1  та з інших питань - 2.
З розглянутих запитів на інформацію 9 задоволено з наданням відповідної інформації та на 4 надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом вересня 2019 року
  
Упродовж вересня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 7 запитів на інформацію та 2 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 4 та з інших питань - 3.
З розглянутих запитів на інформацію 3 задоволено з наданням відповідної інформації та на 4 надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом жовтня 2019 року
  
Упродовж жовтня 2019 року органами прокуратури області розглянуто 10 запитів на інформацію та 4 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 5, про надання статистичної інформації - 1  та з інших питань - 4.
З розглянутих запитів на інформацію 6 задоволено з наданням відповідної інформації та на 4 надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом листопада 2019 року
 
 Упродовж листопада 2019 року органами прокуратури області розглянуто 15 запитів на інформацію та 3 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 3, представництва інтересів громадян та держави у суді - 1, з кадрових питань - 4 та з інших питань - 7.
З розглянутих запитів на інформацію 4 задоволено з наданням відповідної інформації та на 11 надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом 2019 року
  
Упродовж 2019 року органами прокуратури області розглянуто 138 запитів на інформацію та 63 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 69, представництва інтересів громадян та держави у суді - 3, питань підтримання державного обвинувачення - 4, з питань організаційно-розпорядчої діяльності - 12, з кадрових питань - 13 та з інших питань - 37.
З розглянутих запитів на інформацію 91 задоволено з наданням відповідної інформації, відмовлено у задоволенні 10 запитів та на 37 запитів надано роз'яснення.
 

кількість переглядів: 715