Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.05.2024

Забезпечення законності під час здійснення оперативно-розшукової діяльності є першочерговим завданням органів правопорядку - в обласній прокуратурі проведено спільну нараду

Під головуванням керівника Запорізької обласної прокуратури відбулась спільна нарада очільників органів поліції та прокуратури регіону щодо стану виконання законодавства про оперативно-розшукову діяльність.
 
Окремо приділено увагу заходам із забезпечення розшуку безвісно зниклих в умовах воєнного стану осіб, особливо військовослужбовців та цивільних, які перебували на тимчасово окупованих територіях.
 
Наголошено на актуальності встановлення місцезнаходження злочинців, першочергово тих, що скоїли злочини проти основ нацбезпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, життя та здоров’я громадян.
 
Зорієнтовано представників органів правопорядку на подальшому документуванні тяжких та особливо тяжких злочинів проти власності, зокрема шахрайств, що вчиняються у кіберпросторі, кримінальних правопорушень, пов’язаних із обігом наркотиків та психотропних речовин, незаконним переправленням громадян України через державний кордон.
 
За результатами наради визначено до виконання спільні узгоджені заходи, направлені на забезпечення законності на відповідному напрямі діяльності.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 365