Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2024

На Запоріжжі співробітника ДСНС та його змовника викрили на збуті наркотиків

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури співробітнику рятувальної служби та жителю Новомиколаївки повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
 

 
За даними слідства, співробітник одного зі структурних підрозділів Головного управління ДСНС України в Запорізькій області  разом зі своїм знайомим налагодили схему з продажу канабісу. Упродовж декількох місяців діючи спільно, вони здійснювали збут наркотиків у селищі Новомиколаївка. 
 
Рятувальник був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КК України при спробі реалізувати 14 гр наркотичного засобу за 5 тис. грн.
 
       
 
Наразі двом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі  Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу  ДВБ Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 371