Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2024

У Запоріжжі викрито громадянина, який виробляв патрони для продажу

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя викрито та повідомлено про підозру жителю обласного центру, який здійснював виробництво та збут бойових припасів (ч. 1 ст. 263 КК України). 
 
 
За даними слідства, 49-річний запоріжанин налагодив підпільне виробництво патронів до різноманітної стрілецької зброї. Для цього він винайняв складське приміщення в одному з районів Запоріжжя, яке облаштував необхідним обладнанням. Виготовлену продукцію збував за гроші. 
 
Під час обшуків за місцем проживання, автівки та орендованого підозрюваним приміщення виявлено та вилучено більше 7 тис. заготовок для боєприпасів, вибухові речовини, зброю, боєприпаси, обладнання для їх виробництва,
 
Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі слідчими відділу поліції № 1 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу  УСР в Запорізщькій області ДСР Нацполіції України. 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 187