Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2024

Під особливою увагою правоохоронців протидія торгівлі людьми - в обласній прокуратурі відбулось засідання міжвідомчої робочої групи

У Запорізькій обласній прокуратурі під головуванням першого заступника керівника Андрія Коваля відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з забезпечення належної взаємодії органів правопорядку регіону із запобігання, виявлення, припинення кримінальних правопорушень, пов'язаних із торгівлею людьми.
 
 
В умовах збройної агресії, коли багато людей втратили свої домівки, роботу та засоби для існування, ризики торгівлі людьми значно зростають.
 
Учасників засідання зорієнтовано на необхідність викриття і припинення діяльності псевдоагенств із працевлаштування за кордоном, через які українці потрапляють у трудове рабство.
 
 
Окремо зауважено на викритті злочинів, пов’язаних із сексуальним насильством дітей, а також на припиненні діяльності організованих злочинних груп у цій сфері.
 
Учасники заходу доповіли про наявні напрацювання та поділились  думками щодо подальшого спрямування роботи на вказаному напрямі.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 241