Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2024

Прокурори-стажисти органів прокуратури області підвищили свій професійний рівень знань, взявши участь у двох тренінгах

Із метою підвищення рівня знань та отримання практичних навичок у сфері захисту прав людини в пенітенціарній системі прокурори-стажисти органів прокуратури області взяли участь у двох тематичних тренінгах. 
 
Для кращого розуміння напряму діяльності прокуратури, як протидія порушенням прав людини у правоохоронній та пенітенціарній сферах, одне з навчань відбулось на території ДУ «Біленьківська виправна колонія (№99)». 
 
 
Під час першого тренінгу начальник відділу обласної прокуратури Юрій Гаврилов висвітлив основні аспекти роботи прокурора в пенітенціарній сфері. Стажисти відвідали житлові приміщення, медичну частину, їдальню та виробничі зони виправної колонії, а також виконали практичні вправи.
 
 
Ще одне навчання, на яке був запрошений регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Михайло Волков, відбулось в обласній прокуратурі у форматі робочої зустрічі.
 
 
Михайло Волков ознайомив прокурорів-стажистів із діяльністю Уповноваженого та підкреслив важливість співпраці з органами прокуратури. Також він відповів  на питання, які цікавили  учасників тренінгу.
 
 
Прокуратура висловлює вдячність представнику Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини та працівникам ДУ «Біленьківська виправна колонія (№99)» за співпрацю, а всім учасникам заходів - за активну участь.
 
 
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 254