Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2024

Викрито діяльність комерційної структури, яка призводить до забруднення повітря в обласному центрі

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя розпочато розслідування у кримінальному провадженні за фактом забруднення атмосферного повітря (ч. 1 ст. 241  КК України).
 
Прокурори спільно із робочою групою у складі екологічної інспекції та працівників Районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району міста Запоріжжя здійснили виїзд на підприємство, яке виготовляє друковану продукцію та здійснює іншу діяльність, пов’язану з наданням типографських послуг. 
 
Підставою такого виїду стали масові скарги мешканців Шевченківського району міста на сморід від діяльності комерційної структури.

Слідчо-оперативною групою поліції, яка також прибула на місце події, задокументовано факт спалювання відходів від виробництва, та інші дії, які призводять до забруднення атмосферного повітря. 
 
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції № 3 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області. 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
      
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 351