Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2024

Відбулася робоча зустріч керівництва Запорізької обласної прокуратури з представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Сьогодні керівник обласної прокуратури Сергій Спільник провів робочу зустріч із представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Михайлом Волковим. 
 
 
 
 
У заході також брали участь головний спеціаліст відділу сприяння розвитку регіональних представництв Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Олеся Андрущенко, заступник керівника обласної прокуратури Петро Черний та начальник відділу обласної прокуратури Юрій Гаврилов.
 
 
 
Метою зустрічі стало обговорення питань дотримання прав людини в установах Державної кримінально-виконавчої служби України в області. 
 
Учасники приділили увагу забезпеченню належних умов тримання та лікування в’язнів. 
 
 
Домовились про систематичний обмін інформацією щодо можливих порушень вимог законодавства у правоохоронній та пенітенціарній сферах. 
 
Продовження співпраці між органами прокуратури та регіональним представництвом Уповноваженого буде сприяти посиленню контролю за дотриманням прав людини в місцях несвободи.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 763