Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2024

Хабар за розміщення реклами - викрито завідувача  сектору  міського органу самоврядування Запоріжжя

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру посадовцю Запорізької міської ради у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
 
За даними слідства,  завідувач  сектору  міського органу самоврядування Запоріжжя вимагав близько 50 тис. грн  від представника громадської організації за видачу дозволу на розміщення зовнішньої реклами по місту.
 
Він був викритий правоохоронцями у службовому кабінеті  під час одержання частини неправомірної вигоди у  2 тис. грн, ще 20 тис. грн він отримав раніше.
 
Наразі посадовець затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання  щодо  обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Тривають першочергові  слідчі дії.
 
Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в Запорізької області за оперативного супроводу УСР в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 759