Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2024

Добровільно зайняла посаду в окупаційному пенсійному фонді на ТОТ - підозрюється жителька Василівського району

За процесуального керівництва прокурорів Василівської окружної прокуратури Запорізької області повідомлено про підозру жительці Василівського району Запорізької області у колабораційній діяльності (ч. 2 ст.111-1 КК України).
 
За даними слідства, після окупації міста Василівка співробітниця податкової служби Запорізької області погодилась працювати в незаконно створеному на території Василівського району органі влади. 
 
Після призначення «специалистом» так званого «отдела пенсионного фонда России в Васильевском районе по Запорожской области», який розмістився у приміщенні адмінбудівлі відділення Пенсійного фонду України, вона консультувала громадян України, які потрапили під російську окупацію, щодо умов переходу на пенсійне забезпечення за стандартами законодавства рф.  Підозрювана формувала бази даних та видавала письмові повідомлення про реєстрацію в системі індивідуального  обліку пенсійного фонду рф.
 
Наразі вона і далі проводжує працювати на ворога та брати участь у реалізації політики російських окупантів у сфері пенсійного забезпечення на ТОТ.
 
Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції № 3 Василівського РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.  
 
                       

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1187