Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2023

У Запоріжжі припинено нелегальний «бізнес» із надання сексуальних послуг– підозрюється група осіб

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру трьом жителькам Запоріжжя за фактом сутенерства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 303 КК України).
 
 
За даними слідства, 31-річна місцева мешканка налагодила нелегальний бізнес із надання послуг сексуального характеру на території Запоріжжя. Під бордель у різних районах міста винаймались квартири, які з метою конспірації постійно змінювались. Для надання інтимних послуг запрошувались молоді дівчата у віці від 20 до 30 років. 
 
Керування роботою місць розпусти було покладено на «адміністраторів». Саме вони приймали замовлення від клієнтів, розповідали про наявні послуги й цінову політику, розподіляли «роботу» між «працівницями» борделю тощо. 
 
За попередніми даними, у сфері інтимного сервісу працювало до 10 жінок. Вартість їх послуг становила від 2500 до 5000 грн за годину. 
 
За результатами проведених обшуків в орендованих квартирах та за місцем мешкання підозрюваних вилучено грошові кошти, чорнові записи, мобільні телефони тощо. 
 
     
 
Наразі вирішується питання щодо обрання організаторці «бізнесу» та 2-м «адміністраторкам» запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управління міграційної поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 850