Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2023

Заволодів квартирою, яка належить територіальній громаді Запоріжжя – судитимуть місцевого мешканця

Прокурори Запорізької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Запоріжжя за фактом заволодіння майном шляхом обману та використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).
 
      
 
За даними слідства,  45-річний чоловік, використовуючи підроблені документи про приватизацію, добився реєстрації за ним права власності на трикімнатну квартиру, розташовану в Хортицькому районі Запоріжжя.  За відсутності спадкоємців ця нерухомість за законом повинна була поповнити житловий фонд територіальної громади міста. За вказаних обставин діями підозрюваного державі спричинено шкоду в розмірі майже 800 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бут піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1075