Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2023

За дії сексуального характеру стосовно 16-річної доньки судитимуть жителя Запоріжжя

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 45-річного чоловіка за вчинення сексуального насильства щодо своєї 16-річної доньки (ч. 3 ст. 153 КК України).
 
За даними слідства, в липні 2023 року раніше судимий за злочини проти статевої свободи та недоторканості місцевий житель, користуючись довірою колишньої співмешканки, запросив їх спільну дитину на прогулянку до парку. Залишившись там із донькою на одинці, вчинив стосовно неї дії сексуального характеру. Під час вчинення противоправних дій чоловік перебував під дією наркотиків.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Відділу поліції № 5 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1235