Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2023

Обговорили особливості виявлення, документування, розкриття та розслідування злочинів у сфері обігу наркотиків  - у прокуратурі Запоріжжя  проведено спільний семінар

За ініціативи Запорізької обласної прокуратури проведено спільний семінар щодо особливостей виявлення, документування, розкриття та розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.
 
 
Участь у роботі семінару взяли керівництво та прокурори окружних прокуратур, очільники та співробітники органів досудового розслідування Нацполіції області, співробітники управління протидії кіберзлочинності в області. 
  
 
Під час заходу приділено увагу питанню документування кримінальних правопорушень у сфері наркообігу, які вчиняються із використанням мережі Інтернет. 
 
Обговорено порядок блокування за допомогою проєкту «Мрія» - «StopRussiaChannel|MRIYA»  телеграм-каналів, через які розповсюджуються наркотичні та психотропні речовини.
 
До заходу долучились фахівці Запорізького НДЕКЦ МВС України та надали присутнім методичну допомогу з питань призначення відповідних судових експертиз.
 
Учасники обмінялись напрацюваннями, обговорили проблемні питання, що виникають при документуванні та розслідуванні таких кримінальних правопорушень, запропонували шляхи їх вирішення.
 
Обласною прокуратурою постійно приділяється увага підвищенню фахового рівня та професійної майстерності співробітників органів правопорядку регіону.
 
 

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 4136