Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2023

У Запоріжжі представлено нового очільника окружної прокуратури

Сьогодні керівник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник представив прокурорам Шевченківської окружної прокуратури міста Запоріжжя нового керівника – Олексія Веклича.
 
                           
 
На представленні були присутні представники правоохоронних органів, органів судової та місцевої влади.

На адміністративну посаду його призначено наказом Генерального прокурора.
 
Під час зустрічі з колективом окружної прокуратури Сергій Спільник зауважив, що Олексій Веклич має достатній досвід роботи на керівних посадах та зможе в умовах воєнного стану забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань. Також він акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи, серед яких - протидія злочинам у сфері національної безпеки, обігу наркотичних засобів, бюджетній та земельній сферах, боротьба з корупцією.   
 
Новопризначений очільник окружної прокуратури подякував за довіру та запевнив,  що разом з новим колективом зробить усе, аби результати роботи були вартими поваги й довіри суспільства.
 
Довідково: Олексій Веклич народився у 1983 році. Має вищу юридичну освіту та стаж роботи в органах прокуратури понад 17 років. Свою трудову діяльність в органах прокуратури розпочав з березня 2006 року на посаді виконувача обов’язків слідчого прокуратури Василівського району. Перед призначенням обіймав посаду керівника Василівської окружної прокуратури.
 
             

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 8099