Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2023

На Запоріжжі викрито жінку на розповсюдженні «Альфа-PVP» та метамфетаміну

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя місцевій мешканці повідомлено про підозру у незаконному  зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 39-річна раніше судима запоріжанка через месенджер «Телеграм» замовила більше 30 згортків із небезпечною психотропною речовиною «Альфа-PVP» та метамфетаміном. Придбані наркотики незаконно зберігала з метою подальшого збуту на території міста.
 
   
 
Жінка була викрита правоохоронцями  під час розкладання так званих «закладок».
 
Її затримали в порядку ст. 208 КПК України. За принципової позиції прокурора суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 2 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 8376