Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2023

У Запоріжжі ще одне сховище буде приведено в належний стан – суд задовольнив позовні вимоги прокурора до балансоутримувача захисної споруди

Запорізький окружний адміністративний суд задовольнив позов Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя та зобов’язав лікувальний заклад привести сховище в готовий до використання за призначенням стан.
 
Встановлено, що на балансі міської лікарні знаходиться захисна споруда, яка перебуває в незадовільному стані та потребує капітального ремонту. У сховищі, яке призначене для укриття 150 осіб, відсутні системи вентиляції, електропостачання, водопроводу та каналізації, що підтверджує неготовність до використання вказаної захисної споруди за призначенням.
 
Внаслідок цього персонал лікарні, хворі та відвідувачі позбавлені можливості укриття у разі сигналу повітряної тривоги. Це стало підставою для звернення прокуратури до суду 
 
Наразі суд підтвердив обґрунтованість вимог прокурора про необхідність приведення балансоутримувачем сховища  у готовність із метою забезпечення належного захисту життя та здоров’я людей.
 
                           
 
                                      
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1402