Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2023

У Запорізькій обласній прокуратурі відбулась спільна нарада з питань протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним із ухиленням від призову на військову службу під час мобілізації

Сьогодні перший заступник керівника Запорізької обласної прокуратури Андрій Коваль провів спільну нараду керівників правоохоронних та інших державних органів з питань протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним із ухиленням від призову на військову службу під час мобілізації.
 
                                
 
Захід відбувся за участі керівництва регіональних органів правопорядку та військового управління. Також у ньому взяли участь заступники керівників органів влади та місцевого самоврядування, працівники органів прокуратури області. 
 
                           
 
Обговорили нагальні проблеми при проведенні мобілізації, протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним із ухиленням від призову на військову службу під час мобілізації. 
 
Окремо зупинились на питанні викриття фактів незаконного перетину державного кордону військовозобов’язаними особами. Проаналізували статистику, визначились зі шляхами підвищення ефективності їх  розкриття та розслідування. 
 
Андрій Коваль зауважив на необхідності органам правопорядку активізувати роботу  з протидії корупції при проведенні мобілізаційних заходів та окремо – на припиненні діяльності організованих злочинних груп, що діють у цій сфері.
 
Для досягнення результатів на вказаних напрямах розроблено комплекс заходів з викриття таких правопорушень, що підлягають реалізації у найкоротший термін. 
 
На завершення головуючий подякував учасникам наради за конструктивну роботу.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1015