Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2023

На Запоріжжі судитимуть жінку, яка, працюючи селищним головою, підробила рішення сесії про передачу землі вартістю понад 1,5 млн грн 

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього голови однієї з селищних рад Запорізького району за фактом розтрати майна, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, у особливо великих розмірах та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). 
 
За даними слідства, в жовтні 2020 року підозрювана за попередньою змовою з невстановленими особами підробила рішення неіснуючої сесії селищної ради. На підставі цих  документів 6 громадян незаконно набули у приватну власність земельні ділянки, що належать територіальній громаді,  загальною вартістю понад 1,5 млн грн. 
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділу поліції № 6 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 946