Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2023

Очолили структурні підрозділи  в окупаційному органі Мелітополя  - у колабораціонізмі  підозрюється двоє місцевих мешканок

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру ще двом жителькам окупованого Мелітополя за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства,  підозрювані погодились на пропозицію ворога  і з грудня 2022 року добровільно очолили відділи «тарифного регулирования в сфере электроэнергетики» та «финансово-хозяйственного и государственных закупок» у незаконному органі влади - так званому «министерстве по тарифам и ценовому регулированию военно-гражданской администрации Запорожской области». 
 
Наразі псевдопосадовці виконують злочинні розпорядження представників окупаційної адміністрації. Одна з них забезпечує регулювання тарифів у сфері енергетики за стандартами рф, інша – здійснює планування поповнень ворожого бюджету.
 
    
 
Спеціальне досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1099