Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2023

Керівник та прокурори Запорізької обласної прокуратури взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Вплив війни на правоохоронну соціальну та демографічну сфери: стан та перспективи» 

Цей науковий захід проведено 16 червня 2023 року Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ спільно з Науково-дослідним інститутом державного будівництва та місцевого самоврядування Національної академії правових наук України та Асоціацією українських правників.
 
 
Його мета - це створення платформи для об’єднання досвіду та потенціалу науковців і практиків, представників органів влади й інститутів громадянського суспільства України та провідних держав світу з вирішення проблем захисту прав і свобод людини та громадянина в Україні під час війни.
 
Під час промови керівник обласної прокуратури Сергій Спільник акцентував увагу на необхідності посилення міжнародного співробітництва та обміну досвідом для більш ефективного захисту прав та інтересів громадян, які постраждали під час війни.
 
Учасники конференції озвучили пропозиції вдосконалення правоохоронної діяльності в умовах протидії повномасштабному вторгненню росії та в післявоєнний період.
 
 
  

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 877