Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2023

Незаконний вилов риби зі шкодою на понад 300 тис. грн — судитимуть чоловіка за браконьєрство

Прокурори Запорізької окружною прокуратурою скерували до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом незаконного зайняття рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України).

 
Розслідуванням встановлено, що у вересні 2022 року 23-річний чоловік без дозвільних документів на промисел здійснив незаконний вилов риби поблизу с. Вільноандріївка Запорізького району. За допомогою заборонених знарядь лову – ліскових сіток - браконьєр «наловив» майже 200 одиниць риби. Рибному господарству України підозрюваний завдав істотної шкоди на загальну суму понад 300 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1600