Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2022

Незаконне зберігання наркотиків та боєприпасів – судитимуть 42- річного мешканця Запорізького району

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця села Богатирівка за фактами незаконного придбання, виготовлення та зберігання з метою збуту наркотичних засобів у великих розмірах, а також незаконного придбання та зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).
 
Розслідуванням встановлено, що 42-річний чоловік із верхніх частин листя та стебла дикоростучих рослин коноплі виготовив наркотик, який зберігав за місцем свого мешкання з метою подальшого продажу. Також у себе вдома він ховав ще 99 незаконно придбаних у березні цього року набоїв до автоматичної зброї.
 
Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено майже 1 кг канабісу та  99 патронів калібру 5,45 х 39 мм.
 
                            
 
Досудове розслідування здійснювали слідчі Відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка:  Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1095