Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2022

Привласнила майже 100 тис. грн на поставці лікарні скретч-карток на бензин  – на Запоріжжі підозрюється директорка компанії

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя директорці компанії з оптової торгівлі паливом повідомили про підозру у привласненні чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, у 2020 році одна з дитячих лікарень Запоріжжя придбала у товариства картки на 4400 літрів бензину А-95. За укладеним між ними договором поставки палива з місцевого бюджету комерційній структурі було перераховано майже 100 тис. грн.  Попри те, що медична установа виконала всі фінансові зобов’язання, заправити пальним спецтранспорт за придбаними скретч-картками не вдалось, оскільки вони виявились неактивовані. 
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Запорізького  районного управління поліції Головного Управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Наразі Господарським судом Запорізької області задоволено позов прокуратури  про стягнення з товариства вказаних коштів.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1973