Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.06.2022

Самовільне зайняття земельної ділянки у прибережній захисній смузі річки Дніпро – на Запоріжжі підозрюється місцевий мешканець

За процесуального керівництва Запорізької окружної прокуратури 50-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом пособництва у підробленні та використанні іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується установою,  а також  самовільного зайняття земель в охоронних зонах (ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 197-1, чч. 1, 4 ст. 358 КК України)
 
Встановлено, що мешканець одного із сіл Запорізької області, діючи за попередньою змовою з невстановленою особою, замовив виготовлення завідомо підробленого Державного акту права приватної власності на землю. У подальшому, не маючи відповідних дозвільних документів, порушуючи норми природоохоронного законодавства самовільно зайняв земельну ділянку, що розташована у прибережній захисній смузі річки Дніпро у власних цілях. Після чого підозрюваний продав вказану земельну ділянку іншій особі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1657