Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2022

Заволодіння бюджетними коштами на суму майже 600 тис. грн на реконструкції системи водопостачання – на Запоріжжі підозрюється підрядник

Прокурори Мелітопольської окружної прокуратури повідомили про підозру місцевому підприємцю за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах   (ч. 4 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, приватний підприємець на договірних умовах виконував роботи з реконструкції системи водопостачання однієї з вулиць у населеному пункті Мелітопольського району, на які з бюджету виділено понад 2 млн грн.  Розуміючи, що не всі роботи виконано, підрядник умисно вніс до офіційних документів недостовірну інформацію щодо їх завершення та використання  у повному обсязі будівельного матеріалу. За вказаних обставин селищною  радою підозрюваному перераховано зайві бюджетні кошти у сумі майже 600 тис. грн.
 
Досудове слідство у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Мелітопольського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в  Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1536