Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2021

Упереджено «спробу» реалізації фальсифікованої алкогольної та тютюнової продукції у м. Бердянську

У межах боротьби з незаконним виробництвом та обігом алкоголю та тютюнових виробів у м. Бердянску викрито «точку» незаконного зберігання та реалізації фальсифікованих тютюнових виробів та спирту.
 
Під час проведення обшуків із незаконного обігу вилучено майже 900 л спирту, розфасованого у понад 180 п’ятилітрових пластикових пляшок, та 850 пачок безакцизних цигарок, які зберігались в одному з продуктових магазинів міста, розташованого у приватному секторі, поруч зі школою.
 
Розпочато досудове розслідування за фактом зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів, а також збуту незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 199 КК України).
 
Тривають слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до реалізації контрафактної продукції.
 
Заходи з викриття проводились Бердянською окружною прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Запорізькій області та Бердянським районним управлінням поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
               
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 2683