Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2021

Відбулась розширена робоча зустріч керівництва Запорізької обласної прокуратури з представниками держорганів із питань взаємодії у забезпеченні права в’язнів (ФОТО)

29 жовтня у Запорізькій обласній прокуратурі під головуванням заступника керівника обласної прокуратури Петра Черного проведено розширену робочу зустріч у режимі відеоконференції з питань взаємодії при реалізації вимог законодавства у частині забезпечення прав в’язнів на отримання документів, які посвідчують особу.
 
У заході брали участь начальник відділу обласної прокуратури Юрій Гаврилов, представники Держаної кримінально-виконавчої служби України, Управління ДМС в Запорізькій області, Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Запорізькій області.
 
Отримання паспорта громадянина України особами, засудженими до позбавлення волі є одним з важливих елементів у процесі їх соціальної адаптації після звільнення. Під час зустрічі обговорено стан додержання прав в’язнів в установах виконання покарань щодо отримання або відновлення раніше втрачених документів, які посвідчують особу. Також учасники зустрічі обмінялись практичним досвідом у вирішенні проблемних питань на цьому напрямі діяльності та обговорили порядок подальшої взаємодії.
Дотримання прав в’язнів залишається пріоритетом у діяльності органів обласної прокуратури.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1773