Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2021

Розбійний напад та заволодіння документами – засуджено двох мешканців Бердянська

За публічного обвинувачення прокурорами Бердянської окружної прокуратури до 7 років 6 місяців та 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено двох мешканців м. Бердянськ у вчиненні розбійного нападу на місцевого мешканця та заволодіння важливими особистими документами за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 357 КК України).
 
Прокурорами в суді доведено, що неодноразово судимі чоловіки, у нічний час знаходячись неподалік одного з торгівельних центрів Бердянська, з метою заволодіння чужим майном, сіли до автомобіля місцевого жителя та почали наносити йому удари. Крім того, обшукавши транспортний засіб, зловмисники заволоділи документами постраждалого та витягнувши його з машини продовжили наносити тілесні ушкодження. Надалі, перевіривши кармани куртки,  зловмисники заволоділи мобільним телефоном та грошовими коштами чоловіка.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Бердянського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1485