Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2021

Незаконна порубка дерев на майже 2 млн грн – судитимуть мешканця м. Пологи

За процесуального керівництва Пологівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця м. Пологи  за фактом незаконної порубки дерев у захисних насадженнях, що  спричинило державі тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України).
 
За даними слідства, 25-річний чоловік, не маючи спеціального дозволу, разом зі своїми знайомими, які були запевнені останнім про законність їх робіт, здійснив незаконну порубку понад 500 сироростучих дерев породи акація, клен, ясень у полезахисній смузі поблизу сел Червоне Озеро та Руденка Пологівського (колишнього Більмацького) району, чим спричинив державі шкоду на майже 2 млн грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Відділу поліції № 2 Пологівського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1334