Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2021

На Запоріжжі викрито чоловіка, який зберігав наркотики з метою збуту (ФОТО)

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури викрито мешканця м. Запоріжжя, який зберігав наркотики з метою збуту на території області (ч. 1 ст. 307 КК України).
 
Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено 220 zip-пакетів з наркотичними засобами, психотропними та синтетичними речовинами масою понад 500 г та обладнання для їх фасування. За цінами «чорного ринку» вартість вилучених з незаконного обігу наркотиків становить понад 350 тис. грн.
 
Наркоділка затримано в порядку ст. 208 КПК України, наразі йому повідомлено про підозру, питання щодо обрання запобіжного заходу вирішується.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі  Василівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1546