Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2021

Обрано запобіжний захід мешканцю м. Мелітополя, підозрюваному у смертельній ДТП

За процесуального керівництва Мелітопольської окружної прокуратури мешканцю м. Мелітополя  повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).
 
За даними слідства, у серпні 2021 року вночі 35-річний чоловік під час сімейної сварки сів за кермо автомобіля «ГАЗ-2705» та, рухаючись по дворовій території, розташованій між багатоповерховими  будинками у м. Мелітополі, здійснив наїзд на свою 26-річну дружину, яка трималась за зовнішнє дзеркало заднього виду його автівки. У результаті вказаних дій жінка отримала тілесні ушкодження, від яких загинула на місці пригоди.
 
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Мелітопольського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: FacebookTelegram

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1171