Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2021

За вчинення ДТП у станні алкогольного сп’яніння - на Запоріжжі судитимуть слідчого

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно слідчого одного з територіальних підрозділів Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).
 
За даними слідства, у вихідний день січня 2021 року працівник поліції, керуючи автомобілем «Оpel Vectrа» у стані алкогольного сп’яніння на автодорозі Запоріжжя-Донецьк на території Шевченківського району м. Запоріжжя, намагаючись змінити напрямок руху, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на дорожнє огородження - металевий відбійник. У результаті дорожньо-транспортної пригоди, пасажир, який перебував в автомобілі винуватця ДТП, отримав тяжкі тілесні ушкодження.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1132