Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2021

Судитимуть місцевого мешканця за збут особливо небезпечної психотропної речовини

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця м. Запоріжжя за фактом незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 19-річний чоловік незаконно придбав небезпечну психотропну речовину – PVP, обіг якої заборонено, розфасував у 45 зіп-пакети та перевозив на задньому сидінні власного автомобіля з метою подальшого збуту.
 
Правоохоронці затримали наркоділка «на гарячому» на автодорозі Харків-Сімферополь у м. Василівка Запорізької області та вилучили психотропну речовину в особливо великому розмірі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилось слідчими Василівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
           
 
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1214