Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2021

На Запоріжжі взято під варту водія, який скоїв наїзд на жінку з дитиною у стані наркотичного сп’яніння

За процесуального керівництва Дніпровської оружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286-1 КК України).
 
За даними слідства, у липні 2021 року 27-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, на пішохідному переході проїзної частини Прибережної магістралі м. Запоріжжя скоїв наїзд на жінку з дитиною. Потерпілі з різними тілесними ушкодженнями доставлені медиками до однієї з лікарень міста.
 
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Відділення по розслідуванню злочинів у сфері транспорту Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1161