Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2021

На Запоріжжі судитимуть співробітника патрульної поліції за скоєння смертельної ДТП

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно співробітника управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі однієї особи (ч. 2 ст. 286 КК України).
 
За даними слідства, у квітні 2021 року співробітник патрульної поліції, керуючи власним транспортним засобом у неробочий час на автодорозі Харків-Сімферополь поблизу смт Кушугума Запорізького району Запорізької області, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем, що їхав у зустрічному напрямку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди, пасажир, який перебував в автомобілі винуватця ДТП загинув на місці.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1298