Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

Хабар за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності – на Запоріжжі викрито заступника директора закладу у сфері культури та відпочинку (ФОТО)

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя заступника директора одного з комунальних підприємств у сфері культури та відпочинку  м. Запоріжжя викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
За даними слідства,  заступник керівника вимагав та одержав  неправомірну вигоду у розмірі майже 15 тис. грн від суб’єкта господарювання за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності у сфері торгівлі на території підприємства, а саме парка відпочинку.
 
Правоохоронці затримали посадовця в порядку ст. 208 КПК України під час отримання обумовленої суми неправомірної вигоди.
 
Наразі затриманому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.
 
Заходи з викриття проводились прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції поліції України та Відділом поліції № 1 Запорізького районного управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
       
 
 
 
Соціальні мережі: Facebook

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1466