Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

На Запоріжжі судитимуть головного інженера одного з товариств за незаконне заволодіння майном підприємства на суму понад 150 тис. грн

За процесуального керівництва Запорізької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього головного інженера одного з товариств Вільнянського району за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, головний інженер підприємства, діючи з корисливих мотивів, підписав лімітно-забірні картки на отримання матеріальних цінностей, та у подальшому отримав на АЗС підприємства паливно-мастильні матеріали, якими розпорядився у приватних інтересах. У такий спосіб суб’єкту господарювання спричинено збитки на загальну суму понад 150 тис. грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 954