Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2021

На Запоріжжі викрито підпільний гральний заклад

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури на території одного з районних центрів області викрито підпільний гральний заклад та припинено діяльність із зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).
 
За даними слідства, невстановленими особами в одному з нежитлових приміщень, розташованому у смт Михайлівці Василівського району, організовано та налагоджено доступ стороннім особам для азартних ігор із метою отримання прибутку без відповідної ліцензії.
 
Під час проведення обшуків вилучено грошові кошти, зошити із чорновими записами, пристрій для видачі чеків, а також 11 комп’ютерів із відповідним програмним забезпеченням.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Відділення поліції № 3 Василівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1143