Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2021

За вбивство та вчинення інших злочинів до 12 років позбавлення волі засуджено мешканця м. Запоріжжя

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя судом визнано винним раніше судимого мешканця міста Запоріжжя за вчинення умисного вбивства, крадіжки, розбою та шахрайства (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 185, ч. 1 ст. 187, ч. 2 ст. 190, КК України).
 
Прокурори в суді довели, що у травні 2019 року 33-річний місцевий мешканець, перебуваючи біля зупинки громадського транспорту у м. Запоріжжі, шляхом обману, під приводом здійснення телефонного дзвінка заволодів мобільним телефоном свого знайомого. Через декілька днів обвинувачений здійснив напад на пенсіонера, якому наніс тілесні ушкодження середньої тяжкості та заволодів 2500 грн. Крім того, продовжуючи вчиняти злочини, зазначений чоловік здійснив крадіжку жіночого одягу та засобу гігієни із магазину АТБ, розташованому у м. Запоріжжі, та того ж дня, під час вживання алкогольних напоїв у квартирі свого 37-річного товариша, наніс останньому 21 ножове поранення, від яких він помер.
 
Суд погодився з позицією публічного обвинувачення щодо доведення вини та призначив реальне покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1203