Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2021

Заволодіння понад 500 тис. грн бюджетних коштів на закупівлі приладь закладам освіти – групі осіб повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя групі осіб повідомлено про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 3, ч. 4 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, керівник виконавчого органу з грудня 2018 року по жовтень 2019 року, за попередньою змовою з чотирма суб’єктами підприємницької діяльності заволоділи бюджетними коштами у сумі понад 500 тис. грн, які були виділені 4 закладам освіти Запорізького району для закупівлі меблі та дидактичних матеріалів для ресурсних кімнат. Як з’ясовано, вказаною групою осіб умисно завищена вартість приладь, а також поставлено меблі, які не відповідали умовам договору та були фактично виготовлені «кустарним» способом.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділу поліції №1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1467