Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2021

За зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин загальною вартістю понад 11 млн грн – на Запоріжжі судитимуть місцевого «наркодилера» (ФОТО)

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури міста Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт відносно місцевого мешканця за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 25-річний чоловік налагодив канал постачання особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин до міста Запоріжжя для збуту через, так звані, «закладки». Наркотики та психотропи він отримував засобами поштового зв’язку з інших регіонів України під виглядом консерв. У січні 2021 року за результатами санкціонованих обшуків в автомобілі та помешканні підозрюваного виявлено та вилучено наркотичних засобів та психотропних речовин вартістю понад 11 млн грн. Зокрема, вказана особа незаконно зберігала з метою збуту особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс вагою 11,5 кг та особливо небезпечні психотропні речовини - PVP вагою 2,2 кг, частини плодових тіл грибів виду Psilocybe (псилоциби) вагою 1 кг, та амфетамін вагою 0,5 кг.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось відділом поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
 

 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1484