Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2021

Привласнення бюджетних коштів на суму майже 200 тис. грн – судитимуть колишнього директора одного з підприємств м. Енергодара

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення бюджетних коштів та видачі завідомо неправдивих документів (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства встановлено, що колишній керівник одного з підприємств м. Енергодара впродовж 6 місяців 2019 року видавав завідомо неправдиві документи, у яких завищив обсяги виконаних робіт із будівництва сільської амбулаторії, та у такий спосіб привласнив бюджетні кошти на суму майже 200 тис грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводилось слідчими Відділення поліції № 3 Василівсього районного управління поліції Головного управління Нацполіціі в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1322