Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2021

Заволодіння грошовими коштами на суму 73 тис грн – на Запоріжжі підозрюється голова об’єднання співвласників багатоквартирного будинку

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя колишньому голові одному з об’єднань співвласників багатоквартирних будинків м. Запоріжжя повідомлено про підозру за фактом заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства, упродовж 2020 року підозрюваний, перебуваючи на посаді голови вищевказаної юридичної особи, використовував кошти, які власники квартир багатоповерхового будинку м. Запоріжжя вносили на її рахунок за наданні комунальні послуги тощо. У такий спосіб особа заволоділа грошовими коштами членів ОСББ на загальну суму 73 тис. грн.
 
На разі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом поліції Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1217