Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2021

За одержання 36 тис. грн хабара - на Запоріжжі судитимуть посадовця Державної фіскальної служби

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ відділу протидії злочинам у сфері обігу товарів акцизної групи управління оперативно-розшукової діяльності Головного управління ДФС у Запорізькій області за фактом одержання 36 тис. грн неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).
 
За даними слідства, посадовець отримував від приватного підприємця грошові кошти у розмірі 18 тис. грн щомісячної плати за сприяння у безперешкодному здійсненні останнім незаконної діяльності, пов’язаної із торгівлею алкогольними напоями та тютюновими виробами на території м. Мелітополя Запорізької області.
 
Під час одержання чергової суми хабара його викрили прокурори спільно зі слідчими слідчого управління ДБР, розташованого у місті Мелітополі, за оперативного супроводу працівників Управління СБУ в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1102