Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2021

Привласнення майна на суму майже 340 тис. грн та службове підроблення – підозрюються колишній керівник структурного підрозділу Енергодарської міської ради та директор одного з підприємств Луганщини

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому керівнику структурного підрозділу Енергодарської міської ради та директору одного з підприємств Луганської області за фактом привласнення чужого майна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, та службового підроблення (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, у вересні-жовтні 2019 року зазначені посадовець органу місцевого самоврядування та керівник підприємства, домовившись між собою, внесли неправдиві відомості до акта приймання виконаних робіт, значно завищивши обсяги фактично виконаних будівельних робіт із реконструкції ігрового майданчику для дітей та дітей з обмеженими можливостями. У такий спосіб останні вчинили розкрадання бюджетних коштів у розмірі майже 340 тис. грн.
 
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.
 
Досудове слідство у кримінальному провадженні здійснюється Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1137